Άρης: Με Λούκας Ρουπ η 11αδα απέναντι στον ΟΦΗ

Άρης: Με Λούκας Ρουπ η 11αδα απέναντι στον ΟΦΗ

Newsroom
Άρης: Με Λούκας Ρουπ η 11αδα απέναντι στον ΟΦΗ

bet365

Ο Τόλης Τερζής επιβεβαίωσε την αίσθηση περί εκπλήξεων στην 11αδα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με τον ΟΦΗ καθώς ο Λούκας Ρουπ πήρε φανέλα βασικού.

Ο Άρης θα παραταχθεί αλλαγμένος σε όλες τις γραμμές στον αγώνα με τον ΟΦΗ με πιο ηχηρή κίνηση τη χρησιμοποίηση του Λούκας Ρουπ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο 32χρονος Γερμανός θα αγωνιστεί μπροστά από τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Πίτερ Ετέμπο έχοντας προφανώς κυρίως δημιουργικά καθήκοντα.

Ο Τόλης Τερζής επιφύλαξε αλλαγή και στην αμυντική τετράδα καθώς προτίμησε τον Μάρβιν Πίρσμαν στο αριστερό άκρο αντί του Μπράντλεϊ Μαζικού. Γιάκουμπ Μπράμπετς και Νικολά Ενκουλού είναι το δίδυμο των στόπερ ενώ ο Μόουζες Οντουμπάτζο θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Στην επιθετική γραμμή, όπως αναμενόταν, ο Χουάν Ιτούρμπε δεν είναι στο αρχικό σχήμα καθώς στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Λούις Πάλμα, Ματέο Γκαρσία και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα