Νάρεϊ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Newsroom
Νάρεϊ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

bet365

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αναφέρθηκε στη νίκη με την ΑΕΚ αλλά και στη δική του εμφάνιση.

Γκολ, ασίστ και γεμάτη εμφάνιση ήταν αυτά που πρόσφερε ο Κάλεντ Νάρεϊ στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Superleague.

Ο έμπειρος εξτρέμ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνισή του.

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, γιατί είχαμε μεγάλη απογοήτευση από το ματς στην Τρίπολη. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έδωσε ώθηση. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που είναι καλά αγωνιστικά και ψηλά βαθμολογικά. Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι».

Για το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ με αυτήν τη νίκη: «Όλα είναι πιθανά βαθμολογικά. Ποσο μάλλον στο ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε ματς».

Μιλώντας για τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς στις προπονήσεις ενώ αναφερόμενος στην ενέργεια του «Ντέλια» στο πρώτο γκολ σημείωσε: «Ο Ντέλιας είναι εκπληκτικός παίκτης, έχει τεράστιο μέλλον μπροστά του μακάρι να συνεχίσει έτσι και να κρατήσει τα πόδια του στο έδαφος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα