ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε κάποιο απρόοπτο, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα με τις γνωστές απουσίες.

Έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ για να υποδεχθεί την Κυριακή την ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League στην Τούμπα. Οι ασπρόμαυροι δεν είχαν κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει αποστολή χωρίς εκπλήξεις.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια, Νίκολας Κουαλιάτα, Λευτέρη Λύρατζη και Ομάρ Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στον Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα