ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες είπε το δικό του «αντίο» στον Ατσού

ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες είπε το δικό του «αντίο» στον Ατσού

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες είπε το δικό του «αντίο» στον Ατσού

bet365

Ο Ράφα Σοάρες του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε κι εκείνος με την σειρά του τον πρώην συμπαίκτη του Κριστιάν Ατσού, που σήμερα γνωστοποιήθηκε βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια.

Ο Ράφα Σοάρες του ΠΑΟΚ είπε το δικό του αντίο στον αδικοχαμένο Γκανέζο ποδοσφαιριστή, του οποίου το άψυχο σώμα ξεθάφτηκε σήμερα από τα ερείπια που άφησε πίσω του ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία.

Ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας έκανε repost στο Instagram την ανάρτηση του «433», που γνωστοποίησε τον θάνατό του. Οι δύο παίκτες συνυπήρξαν για μία τετραετία στην Πόρτο, αν και δεν αγωνίστηκαν ποτέ μαζί λόγω της διαφοράς ηλικίας και του γεγονότος πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ έφυγε προτού αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα των «δράκων».

rafa

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα