ΑΕΚ: Φουλάρει για Τούμπα ο Αραούχο

ΑΕΚ: Φουλάρει για Τούμπα ο Αραούχο

Newsroom
ΑΕΚ: Φουλάρει για Τούμπα ο Αραούχο

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή και όλα δείχνουν οτι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει γνωστό το χτύπημα που είχε δεχθεί ο Σέρχιο Αραούχο στην προπόνηση της Τετάρτης, άπαντες στην ΑΕΚ ήταν καθυσηχαστικοί σχετικά με την συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο αρχηγός της Ένωσης, σε αντίθεση με την Πέμπτη που προφυλάχθηκε, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και όλα δείχνουν οτι θα ταξιδέψει κανονικά στην Θεσσαλονίκη για το ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, Μοχαμάντι και Φερνάντες συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν, ενώ ο Μαχαίρας έχει κάκωση στο γόνατο από το φιλικό της δεύτερης ομάδας με την Κηφισιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα