ΑΕΚ: Κατέθεσε έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Κατέθεσε έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο

bet365

Η ΑΕΚ άσκησε έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο κι η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί από το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως αναμενόταν η ΑΕΚ άσκησε κανονικά έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα - κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη - από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague απάλλαξε την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ατρόμητος από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας και δέχθηκε εν μέρει τις πρόσθετες παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Απορρίφθηκε έτσι η ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Ενωση, είχε χρονικό περιθώριο 48 ωρών να ασκήσει έφεση κι έτσι η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα