Ατρόμητος - ΑΕΚ: Θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι

Newsroom
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι

bet365

Το παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ αποφασίστηκε να διεξαχθεί λόγω έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας του Περιστερίου σε νέα ημερομηνία. Η απόφαση είναι εφέσιμη και μένει να δούμε αν θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση η ΑΕΚ.

Θα γίνει κανονικά το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ λόγω έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας του Περιστερίου, αφού όπως αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague. Το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Το Πειθαρχικό Όργανο απάλλαξε την εγκαλούμενη ΠΑΕ από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας και δέχθηκε εν μέρει τις πρόσθετες παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Απορρίφθηκε έτσι η ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μπορείτε να βρείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση έκτασης 25 σελίδων του οργάνου της Superleague.

Μετά την απόφαση αυτή που έγινε γνωστή αναμένουμε την αντίδραση της ΑΕΚ σχετικά με το αν θα κάνει χρήση του δικαιώματός της να κάνει έφεση.

Θυμίζουμε τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης την περασμένη Πέμπτη (09/02).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα