Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος

Newsroom
Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας, Φερνάντο Σάντος θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα βρίσκεται την Κυριακή στις εξέδρες της Τούμπας για να τσεκάρει Κετζιόρα και Σιμάνσκι.

Ένα γνώριμο και αγαπητό πρόσωπο από το παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βρίσκεται την Κυριακή στις ξέδρες της Τούμπας για το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος καθώς όπως αναφέρουν στην Πολωνία, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους θα πετάξει για την Ελλάδα για να δει το ματς της Τούμπας.

Τα μάτια του θα είναι στρεμμένα πάνω στους Κετζιόρα και Σιμάνσκι, τους δύο Πολωνούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα.

«Εκεί ο Σάντος θα νιώθει σαν στο σπίτι του καθώς στο παρελθόν ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας είχε εργαστεί σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και στον Παναθηναϊκό», τονίζουν στο ρεπορτάζ μεταξύ άλλων οι Πολωνοί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα