ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΟΚ (vid)

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΟΚ (vid)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Με τις γνωστές απουσίες των Φερνάντες και Μοχαμάντι άρχισε δουλειά ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει Τούμπας, ειδικό ατομικό για Άμραμπατ και αποφόρτιση για Χατζισαφί, σπίτι του άρρωστος ο Σιμάνσκι...

Επιστροφή στη δουλειά για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα. Μετά το ρεπό που είχαν οι "κιτρινόμαυροι", έπιασαν δουλειά και μάλιστα εντατική, ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το ευχάριστο για τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ είναι ότι δεν είχε επιπλέον (σοβαρά) προβλήματα από τα γνωστά που είναι off για Τούμπα: εκτός κοινώς ήταν πάλι οι Μοχαμάντι και Φερνάντες. Ο τελευταίος αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης γυμνάστηκαν κανονικά σε φουλ ρυθμούς με κάποιες εξαιρέσεις...

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα με αρκετή δουλειά στη φυσική κατάσταση, τρέξιμο και στη δύναμη (γυμναστήριο), ακολούθησε ο Νόρντιν Άμραμπατ. Χωρίς ωστόσο να προκύπτει έως τώρα κάποιο ζήτημα για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πρόγραμμα αποφορτισης για τον Χατζισαφί ο οποίος έχει σερί αγώνων στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Σιμάνσκι έμεινε σπίτι του επειδή ήταν άρρωστος.

Εκτός από τις ασκήσεις έντασης και πρεσινγκ σε μικρό χώρο, όπου σε μια προσπάθεια ο Βίντα βρήκε τον Σέρχιο Αραούχο και ο τελευταίος αποχώρησε για να προστατευθεί, στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος πήγε για ξεκούραση και ο Γιόνσον. Έπειτα έγινε δουλειά στην ανάπτυξη από άκρα και άξονα με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και τελειώματα φάσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα