Τερζής: «Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα»

Τερζής: «Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα»

Newsroom
Τερζής: «Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Τόλης Τερζής υποστήριξε ότι ο Άρης δεν άξιζε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στις δύο σπουδαίες ευκαιρίες του Αμπουμπακάρ Καμαρά μετά τα 1-0. «Το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο γκολ χωρίς να μας κάνει φάσεις και να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι με το 1-0 και είχαμε δύο φάσεις με τον Καμαρά για να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας. Δεν κινδυνέψαμε με τον τρόπο που επιλέξαμε να αμυνθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να κλείσουμε τους χώρους και να βγούμε στην κόντρα και είχαμε μια καλή στιγμή με τον Λούις Πάλμα. Στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ από λάθος. Είχαμε εννιά παίκτες και ο Παναθηναϊκός είχε πέντε. Δεν ήμασταν για να χάσουμε το παιχνίδι», είπε.

Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Άρης δεν παίρνει ουσία από τους επιθετικούς του. «Είναι αλήθεια ότι τόσο ο Οντουμπάτζο όσο και ο Μαζικού ήταν αρκετά καλοί. Ο Καμαρά είχε τις δύο καλές ευκαιρίες. Αν είχε σκοράρει τώρα δεν θα το συζητούσαμε. Δουλέψαμε πολύ πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι. Είδαμε αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Δεν γίνεται να αλλάξουν όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Προφανώς θα το δουλέψουμε για να το καταφέρουμε. Για την αδυναμία στην transition επίθεση, αυτό που μας έλειψε ήταν η τελική πάσα».

Σε ερώτηση για την αύξηση της διαφοράς από την 5η θέση κι αν αυτή ενισχύει την πίεση, απάντησε ότι… «άγχος και πίεση υπήρχε και θα υπάρχει. Θεωρώ ότι στα χέρια μας είναι η όλη κατάσταση. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Προφανώς έχουν στενέψει τα περιθώρια αλλά είναι στο χέρι μας γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές μας και πού μπορούμε να φτάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα