Νάσμπεργκ: «Εξαιρετική εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

Νάσμπεργκ: «Εξαιρετική εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

Newsroom
Νάσμπεργκ: «Εξαιρετική εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ σχολίασε πως αισθάνεται συνεχώς όλο και καλύτερα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ «τρέχει» ο Νάσμπεργκ και όπως ανέφερε ο Νορβηγός στόπερ στη NOVA αισθάνεται όλο και πιο άνετα στην ομάδα και τη χώρα μας. «Είμαι πάρα πολύ καλά και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Ηθελα πολύ να έρθω σε ένα δημοφιλές πρωτάθλημα σε μια μεγάλη ομάδα. Μέχρι στιγμής η εμπειρία είναι εξαιρετική όσον αφορά και την εξέλιξη μου, αλλά και το τι έχω συναντήσει και περιμένω τη συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον», είπε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε για τον «εσωτερικό ανταγωνισμό» που υπάρχει στη θέση του.«Ετσι πρέπει να είναι στις μεγάλες ομάδες. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός να είναι υψηλός ώστε να αποδίδει καλύτερα η ομάδα. Το βιώνουμε και εμείς αυτό στις προπονήσεις και θέλουμε να συμβαίνει γιατί μας κάνει καλό σαν ομάδα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και τη συμμετοχή του σχολίασε πως «ο κάθε ένας θέλει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Αισθάνθηκα πολύ καλά που μπήκα να αγωνιστώ. Εμείς καλούμαστε πάντα να είμαστε έτοιμοι. Χάρηκα που μπήκα να βοηθήσω».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο αυριανό (13/2) παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. «Κάθε φορά βλέπουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας σαν “τελικό”. Λειτουργούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ετσι έχουμε προετοιμαστεί και για το ματς με τον Αστέρα. Είναι μια σκληρή και δυνατή ομάδα, πρέπει και εμείς να εμφανιστούμε έτσι και πάμε για να κερδίσουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα