Άρης: Με Πάλμα-Καμαρά η 11αδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με Πάλμα-Καμαρά η 11αδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Newsroom
Άρης: Με Πάλμα-Καμαρά η 11αδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Τόλης Τερζής προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στην επιθετική τετράδα του Άρη για τον αγώνα (20:00) με τον Παναθηναϊκό καθώς εμπιστεύτηκε τους Λούις Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Άρης δεν έχει σκοράρει στα έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και λόγω αυτού ο Τόλης Τερζής προχώρησε σε αλλαγές στην επίθεση. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης έχοντας στα άκρα τους Λούις Πάλμα, Χουάν Ιτούρμπε ενώ ο Ματέο Γκαρσία θα αγωνιστεί μπροστά από τους Ετέμπο, Νταρίντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η απουσία του Γιάκουμπ Μπράμπετς επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Νικολά Ενκουλού ο οποίος επιστρέφει έπειτα από τρεις μήνες καθώς στο μεσοδιάστημα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Μαζί με τον Φαμπιάνο θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας έχοντας στα άκρα τους Μόουζες Οντουμπάτζο (δεξιά), Μπράντλεϊ Μαζικού (αριστερά). Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα