Μελισσανίδης σε Λιβάι: «Παιχτάρα είσαι, ρε»! (vid)

Μελισσανίδης σε Λιβάι: «Παιχτάρα είσαι, ρε»! (vid)

Δημήτρης Βέργος
Μελισσανίδης σε Λιβάι: «Παιχτάρα είσαι, ρε»! (vid)

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία γνώρισε την αποθέωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ θριάμβευσε επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 3-0 στην κατάμεστη OPAP Arena που «έσπρωξε» τους κιτρινόμαυρους με τον παλμό της.

Μετά το τέλος του ματς, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης πανευτυχής πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες της Ένωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποθέωσε ήταν και ο Λιβάι Γκαρσία, ο σκόρερ δύο εκ των κιτρινόμαυρων γκολ, με τον Μελισσανίδη να αγκαλιάζει τον 25χρονο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο και να του λέει: «Παιχτάρα είσαι, ρε! Παιχτάρα»!

@aekfc Cheers to Levi👏 #aek_fc #aekfcseason2022_2023 #Garcia_7 #fy #fyp #aekoly ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα