ΠΑΟΚ: Έκανε στροφή στην Τρίπολη με επιστροφή Τάισον

ΠΑΟΚ: Έκανε στροφή στην Τρίπολη με επιστροφή Τάισον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Έκανε στροφή στην Τρίπολη με επιστροφή Τάισον

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η αναβολή του πρώτου ημιτελικό απέναντι στη Λαμία μπορεί να διαφοροποίησε τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο γι’ αυτό και η προσοχή, πλέον, στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι (13/2 – 18:00) κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στα ευχάριστα νέα της σημερινής ημέρας η επιστροφή του Τάισον σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, αντίθετα οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (11.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα