Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (10/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (10/02) στο Gazzetta

bet365

Στο σύνολό τους τα περισσότερα πρωτοσέλιδα στέκονται στην ανωτερότητα της ΑΕΚ και στον απογοητευτικό Ολυμπιακό.

«Φαντάσματα οι παίκτες του Ολυμπιακού, έφυγε για τελικό η ΑΕΚ»

Sport Day: Εφυγε για τελικό η ΑΕΚ, ντόπες Τερζή στον Άρη, το «όχι» στη Χίμκι, γκολκίπερ και... βουλευτής ο Παπαδόπουλος του Αστέρα. Τελικό Κυπέλλου στην Αυστραλία ονειρεύεται ο Μπαλτάκος. Το κερασάκι στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να δαπανούν 27,4 εκατ. ευρώ - ποσό ρεκόρ στα χρόνια Αλαφούζου.

Live Sport: Ποιας μεζούρας; Της τριάρας! Δύο δοκάρια ο Γκάρι Ροντρίγκες, ένα ο Μάνταλος. Η ΑΕΚΑΡΑ μέτρησε τον Ολυμπιακό, τον διέλυσε 3-0 και έκλεισε με τη μαγκιά της θέση κατά 99% στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Από Δευτέρα η απόφαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ, αναβολή λόγω χιονιού στο Λαμία-ΠΑΟΚ.

ΦΩΣ των Σπορ: Φαντάσματα, ανώτερη η ΑΕΚ, χοντράδες ο Ολυμπιακός και 3-0. Ποστάρισμα Θύρας 7 σε Μίτσελ: «Ήρθε η ώρα να φύγεις». Σοκ για τον Κανός, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και πέταξε για Ισπανία πριν από το ματς με την Ενωση.

Κόκκινος Πρωταθλητής: ΔΟΓΚΑΡΙΑ και θλίψη! Όσοι δεν... μετρούν ΑΝΤΙΟ! Εσπασε τα γκολπόστ δύο φορές ο Ροντρίγκες. Θύρα 7: Ήρθες, πήρες το χρόνο σου, είναι ώρα να φύγεις για να μη σε κυνηγήσουμε με το κακό. Δώρα όλα τα γκολ από Μίτσελ και παίκτες.

Αθλητικά Πρωτοσέλιδα: Εδώ είναι Φιλαδέλφεια και focus στη δυάδα για ΠΑΟΚ

Ωρα των Σπορ: Γαυράκο εδώ είναι Φιλαδέλφεια. Δύο γκολ ο τρομερός Λιβάι Γκαρσία, ένα αυτογκόλ ο σαμασέκου, ένα δοκάρι ο Μάνταλος και εξαιρετικός ο Σιντιμπέ. Κορυφαίος του ΟΣΦΠ ο Μαυροβούνιος διαιτητής Νταμπάνοβιτς.

Metrosport: Η δική τους ευθύνη, ο τίτλος για τον Αρη, με τις ντόπες του Τερζή στους παίκτες. Focus για δυάδα ο ΠΑΟ. Η αναβολή του αγώνα με τη Λαμίαδίνει πρόσθετο χρόνο στον Λουτσέσκου ώστε να ετοιμάσει την ομάδα για τα κρίσιμα ματς με Αστέρα και ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα