Ατρόμητος - ΑΕΚ: Θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ τα... δοκάρια και η αναβολή του ματς

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ τα... δοκάρια και η αναβολή του ματς

bet365

Η παρουσία του Κρις Κόουλμαν στη Superleague και τον Ατρόμητο είχαν ως αποτέλεσμα να ταξιδέψει γρήγορα στα βρετανικά ΜΜΕ η είδηση των όσων έλαβαν χώρα στο Περιστέρι και το ζήτημα με τα δοκάρια που οδήγησε στη ματαίωση του Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Τα πρωτοφανή σκηνικά που διαδραματίστηκαν πριν από την έναρξη του Ατρόμητος-ΑΕΚ ξέφυγαν από τα στενά ελληνικά όρια και έφτασαν να κοσμούν τη ροή ειδήσεων αρκετών ΜΜΕ στην Αγγλία.

Η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή δεν άρχισε ποτέ, λόγω της απόκλισης των δοκών που διαπιστώθηκε στη μία εστία και της αδυναμίας να διευθετηθεί το πρόβλημα εγκαίρως, με τις τύχες του αγώνα να κρίνονται πλέον μέσω της δικαστικής οδού.

Κάτι το αξιοπερίεργο της υπόθεσης και κάτι η παρουσία του Κρις Κόουλμαν στα μέρη μας, έδωσαν τροφή σε ιστοσελίδες όπως η «Sun» και το «FourFourtwo» να ασχοληθούν με το ζήτημα, εστιάζοντας στο πώς οι άνθρωποι του Ατρομήτου προσπάθησαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα σκάβοντας τη γραμμή της εστίας για να αντισταθμίσουν τα... χαμένα εκατοστά.

Μάλιστα, αμφότερα τα Μέσα επικαλούνται το post της δημοσιογράφου και συζύγου του Ουαλού τεχνικού, Σαρλότ Κόουλμαν, η οποία μετέδωσε πρώτη την είδηση αναγράφοντας πως το ματς ματαιώθηκε για διαφορά ενός εκατοστού. Δηλώνοντας, πάντως, πως στην Ελλάδα οι αναφορές έκαναν λόγο για μεγαλύτερους αριθμούς (το φύλλο αγώνα αναγράφει 1 και 2,5 εκατοστά αντίστοιχα).

Τα δύο Μέσα δεν παρέλειψαν να αναφέρουν και το τι διακυβεύεται αυτή τη στιγμή, ότι αναλόγως με το πόρισμα της εκδίκασης ο αγώνας είτε θα γίνει από την αρχή είτε θα κατακυρωθεί υπέρ της ΑΕΚ. Παράλληλα, στάθηκαν και στο βαθμολογικό διακύβευμα, γράφοντας: «Αν της αποδοθούν οι τρεις βαθμοί, η ΑΕΚ θα προσπεράσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του πίνακα καθώς στοχεύουν στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά το 2018. Ο Ατρόμητος θα μείνει στην 7η θέση μεταξύ 14 ομάδων»

442

coleman

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα