Ο Παναθηναϊκός θα κάνει παρέμβαση υπέρ Ατρομήτου ζητώντας την διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ

Newsroom
Ο Παναθηναϊκός θα κάνει παρέμβαση υπέρ Ατρομήτου ζητώντας την διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ

bet365

Την πρόθεσή του να κάνει παρέμβαση στη δίκη σχετικά με τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ ζητώντας την επανάληψη του παιχνιδιού, εξέφρασε ο Παναθηναϊκός.

Με το πρωτάθλημα της Super League να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, είναι λογικό ότι συμβαίνει σε παιχνίδια των ομάδων που παλεύουν για τον τίτλο, να επηρεάζει και τις υπόλοιπες. Την Κυριακή η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ δεν έγινε λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δοκάρια και στον Παναθηναϊκό έκαναν γνωστό πως κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση προκειμένου να παραστούν στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που θα γίνει την Πέμπτη, μια παράσταση που θα είναι υπέρ του Ατρομήτου, με τους «πράσινους» να ζητούν την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Στο «τριφύλλι ζητούν με επίσημο τρόπο «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα