Άρης: Υπό δοκιμή στην Έλτσε ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Υπό δοκιμή στην Έλτσε ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

Newsroom
Άρης: Υπό δοκιμή στην Έλτσε ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

bet365

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ παραμένει σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας μετά το διαζύγιό του με τον Άρη και θα δοκιμαστεί στην ισπανική Έλτσε με την ελπίδα ότι θα πείσει τον Πάμπλο Ματσίν.

Το πλεονέκτημα του 25χρονου Σενεγαλέζου είναι το ισπανικό διαβατήριο που διαθέτει καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Θέλτα. Μάλιστα, κατά τον ισπανικό Τύπο έκανε απόπειρα επιστροφής στην ομάδα του Βίγκο αλλά αυτή δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. Κάποτε η Θέλτα είχε εξασφαλίσει ποσό 10.000.000 ευρώ από τον Πάπε Σέικ Ντιόπ – μέσα από την πώλησή του στη Λιόν – πλέον όμως δεν έχει τη διάθεση συνεργασίας μαζί του.

Ο Σενεγαλέζος μέσος είχε απογοητευτική παρουσία στον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου τερματίστηκε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας που είχε υπογράψει και πλέον θα προσπαθήσει να πείσει την Έλτσε να του δώσει συμβόλαιο καθώς θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις και αναλόγως θα αποφασίσει ο Πάμπλο Ματσίν για το αν θα αποκτηθεί. Αυτό ανακοίνωσε μάλιστα η ισπανική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα