ΑΕΚ: «Δεν δίστασαν να βεβηλώσουν την μνήμη των νεκρών μας, όμως αγνοήστε τους για να μην κάνουν αναστροφή»

Newsroom
ΑΕΚ: «Δεν δίστασαν να βεβηλώσουν την μνήμη των νεκρών μας, όμως αγνοήστε τους για να μην κάνουν αναστροφή»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της να αγνοήσουν την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για «υπέρτατη χυδαιότητα» και για «βεβήλωση της μνήμης των νεκρών οπαδών της».

Ο Ολυμπιακός σε ανακοίνωσή του για όσα έγιναν στο Ατρόμητος - ΑΕΚ μεταξύ άλλων ανέφερε για την Ένωση: «Πρόθεση της ΑΕΚ να πάρει με αθέμιτο τρόπο το δεύτερό της πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ».

Η ΑΕΚ απάντησε με ανάρτηση στο Facebook καλώντας τους φίλους των κιτρινόμαυρων να αγνοήσουν τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι αυτή «βεβηλώνει την μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών της», όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν την μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας. Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς.

Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης. Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει».

Μάλιστα, στη συνέχεια, η ΑΕΚ ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media ένα αστείο βίντεο με ένα κόκκινο πούλμαν να κάνει αναστροφή, γράφοντας: «Αυτός είναι ο στόχος τους. Μην τους κάνετε το χατίρι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα