Ο γέγονε, γέγονε, από... χθες εστιάζουμε στον Ολυμπιακό!

Ο γέγονε, γέγονε, από... χθες εστιάζουμε στον Ολυμπιακό!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Ο γέγονε, γέγονε, από... χθες εστιάζουμε στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης υπογραμμίζει την υποχρέωση της ΑΕΚ να διαγράψει το κεφάλαιο «αναμέτρηση στο Περιστέρι» και να εστιάσει στο ντέρμπι Κυπέλλου Novibet που... έφτασε, ενώ έχει υστερόγραφα!

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν χιλιάδες λέξεις από σχετικούς και άσχετους για όσα (δεν) έγιναν στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να προκύψει οριστική απόφαση από τον διαιτητή Μανούχο για τη μη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΚ. Μη σχολιάσω το τι μπούρδα, βλακεία και γελοιότητα διαβάσαμε, μην καταγράψω πόσα κείμενα απαιτήθηκαν σκόπιμα σε γνωστά Μέσα ιδιοκτητών ομάδων, αποδεικνύεται περίτρανα ότι πλέον ο κόσμος τους έχει καταλάβει όλους, είτε πρώην δήθεν αντικειμενικούς (και νυν υπαλλήλους) είτε ταγμένους στα αφεντικά τους. Άλλωστε ότι και όσα και να γράψουμε, πούμε και αναδείξουμε σχετικά δεν θα αλλάξει κάτι μιας και ο σκοπός δημιουργίας αυτών των ΜΜΕ από τους αφεντάδες τους ήταν ακριβώς αυτός: ο βιασμός της αλήθειας!

Το βασικό, το απόλυτο γεγονός, δεν απαντήθηκε από όσους τόλμησαν και κατηγόρησαν την ΑΕΚ. Ακόμη και για το μέτρο – μεζούρα που χρησιμοποιήθηκε στο γήπεδο του Ατρόμητου (και όχι στην Νέα Φιλαδέλφεια) τόλμησαν οι γελοίοι να χρεώσουν την Ένωση. Για άλλης ομάδας έδρα... Θαρρείς και ήταν γηπεδούχος η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Αφού γελοιοποιήθηκαν και κατέρρευσαν όλα τα ανυπόστατα και εκτός κάθε απλής λογικής επιχειρήματά τους, όλοι το γύρισαν, έκαναν κωλοτούμπα και το πήγαν στο... ηθικό. Διότι είναι γνωστό ότι ο ΑΕΚτζής λατρεύει το ...αυτομαστίγωμα και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν.

Ακόμη δεν έχει ιδέα κανείς τι θα πει ο αθλητικός δικαστής και όλοι σκούζουν ότι το παίρνει στα χαρτιά η ΑΕΚ. Όταν βέβαια το 2018 ο δικαστής αποφάσιζε -πρώτη φορά στα χρονικά της νεότερης ιστορίας- ξημερώματα Σαββάτου να παίξει η Ένωση με γεμάτη τελικά Τούμπα και από το συν 5 να γίνει η διαφορά στο συν 2, τότε ήταν απλά μια απόφαση που έπρεπε (και το έκανε) να σεβαστεί η ομάδα του Χιμένεθ (τότε). Τώρα δεν πρέπει να μείνουμε στην απόφαση της δικαιοσύνης, αυτό μας λέει σύσσωμο το υπαλληλικό ποδοσφαρικό προσωπικό των αφεντάδων που τα ελέγχουν όλως τυχαίως οι ιδιοκτήτες των βασικών αντιπάλων της ΑΕΚ, να πει η Ένωση να γίνει το παιχνίδι κανονικά...

Αντιλαμβάνεται και 5χρονο παιδί το βρώμικο παιχνίδι τους, τους σκοπούς τους και προκαλεί σε όλους την αηδία... Ωστόσο το ζήτημα στην ουσία του, όσο και αν επιχειρούν να το περνάνε σε δεύτερη μοίρα, δεν αλλάζει και τα ερωτήματα παραμένουν: γιατί υπήρχε το πρόβλημα αυτό; Γιατί δεν το είχαν αλλάξει αφού αποδεδειγμένα πλέον το είχαν διαπιστώσει; Γιατί δεν το διόρθωσαν έστω στο εύλογο χρονικό διάστημα των 70 λεπτών από όταν επιβεβαιώθηκε η παρανομία σε βασικό ζητούμενο διεξαγωγής αγώνα; Πώς γίνεται σε ΟΛΟ τον πλανήτη να απαιτείται έως 30 λεπτά και να διεξάγεται ο αγώνας και στο Περιστέρι να μην μπορούν; Ποιοι απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους για τη συγκεκριμένη γελοιότητα; Ποιος ευθύνεται για το ρεζιλίκι σε παγκόσμιο επίπεδο με τα φτυάρια, τις αξίνες, τα χαντάκια και τον ασβέστη σε κουβάδες;

Όλος ο οργανισμός να δουλεύει το ματς με Ολυμπιακό...

a

Ρητορικά τα ερωτήματα. Όμως η ουσία κρύβεται στο εξής συμπέρασμα και εδώ τελειώνει και λιώνει κάθε καραμέλα εκείνων που στοχοποιούν την ΑΕΚ, κοινώς τη φιλοξενούμενη ομάδα και όχι τους γηπεδούχους: αν απλά διόρθωναν το πρόβλημα με τις εστίες, όπως το έκαναν (ας ξεχάσουμε τα παραδείγματα με Μουρίνιο και Τότεναμ, αλλά το ματς της Ελβετίας, εθνικής ομάδας) στην Θήβα -δηλαδή ήμαρτον- σε ματς κατώτερης κατηγορίας όπου σε διάστημα 20 λεπτών τελείωσε το θέμα, τότε θα είχε γίνει κανονικά το παιχνίδι. Απλά, ειλικρινά και όμορφα. Θα είχαμε γλιτώσει όλο αυτό το πράγμα που βιώνουμε δυο 24ωρα τώρα, θα είχε γίνει το ματς. Χωρίς κανείς να κατηγορεί κανέναν... Απλά και ξεκάθαρα! Αν απλά γινόταν το αυτονόητο που συμβαίνει σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Απλά να διόρθωνε ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ η γηπεδούχος το πρόβλημα που έδειξε η ΑΕΚ και επιβεβαίωσαν ΟΛΟΙ.

Ο γέγονε, γέγονε όμως για την ΑΕΚ. Πλέον το θέμα έχει πάρει το δρόμο του και η αθλητική δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα τιμωρηθεί η γηπεδούχος και με τι τρόπο, αν πρέπει να γίνει το ματς, ή όχι και οτιδήποτε, τέλος πάντων, άλλο σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν! Στον Δικέφαλο πρέπει να ασχολούνται ΟΛΟΙ ήδη με τον Ολυμπιακό. Με το συγκεκριμένο και μόνο παιχνίδι... Από ...χθες κιόλας για να είμαι πιο συγκεκριμένος πιο σαφής. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μείνει η ΑΕΚ σε όσα έγιναν στο Περιστέρι και να καταναλώσει πνεύμα και ουσία εκεί ο οποιοσδήποτε. Όχι μόνο η ομάδα. Διότι όταν ένας ολόκληρος οργανισμός ασχολείται με κάτι άλλο από αυτό που έρχεται περνάει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται δίπλα σου να γράφουν και να λένε παντού, σε όλα τα Μέσα, εφημερίδες, κανάλια, ράδια και site, όλοι τα δικά τους και εσύ να κάνεις... μόκο! Όμως τώρα, από σήμερα και έπειτα, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι όσα γράφουν και λένε είναι με ένα σκοπό και εξυπηρετούν μόνο τον αποπροσανατολισμό! Ούτως ή άλλως ότι και να ειπωθεί και γραφτεί από δω και πέρα θα είναι μια επανάληψη όσων χυδαίων έχουμε ήδη διαβάσει και ακούσει. Οπότε δεν έχει καμία σημασία και ουσία.

Όλος ο σύλλογος πρέπει να τελειώσει το θέμα αυτό, να μην ασχοληθεί κανείς, να εστιάσουν στο ντέρμπι για το Κύπελλο Novibet, όπου αντιμετωπίζει η ομάδα τον Ολυμπιακό και στο οποίο πρέπει να παίξει για να πάρει τη νίκη με καθαρό σκορ προκειμένου να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά, παρουσιάζει το ίδιο μέτρια εικόνα, έχει όμως προσωπικότητες και την ικανότητα στην κακή του μέρα να πάρει έστω και το Χ. Το είδαμε στο Φάληρο στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα που δικαιολογημένα χάρηκαν για το 0-0, το εμπεδώσαμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Πρέπει να δουλέψει αρκετά και σωστά το συγκεκριμένο ματς ο Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα...

a

Υγ: Δυστυχώς στην Ελλάδα οφείλεις να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ...ελέφαντας. Άλλο ένα αφήγημά τους καταρρίφθηκε: δεν έχει ξαναγίνει με μέτρο (το οποίο επαναλαμβάνω ήταν της αστυνομίας) να μετράνε, ήμαρτον, είπαν, έγραψαν και στοχοποίησαν την ΑΕΚ λες και έπαιζε εντός έδρας, γελοίοι. Εκτός ότι έγινε πρόσφατα στο τελικό του Champions League και του Europa (με μέτρο παρακαλώ) διότι έτσι προβλέπει η UEFA, έγινε και εδώ (και το είδαν όλοι) στο πρωτάθλημά μας, βγήκε μέτρο κανονικά από τον διαιτητή της αναμέτρησης (και μπράβο του) στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και μετρούσαν οι άνθρωποι τα πάντα στο γήπεδο της Ένωσης πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία που σας παραθέτω και υπάρχουν πολλές άλλες τέτοιες ακόμη από εκείνο το ντέρμπι. Εμείς επειδή δεν είμαστε γελοίοι και δεν πετάμε λάσπη κι όποιον πάρει ο χάρος, οφείλουμε να εξηγήσουμε ότι ΔΕΝ το ζήτησε, δεν το απαίτησε ο ΠΑΟΚ, ή ο Λουτσέσκου, ή κάποιος από την ομάδα της Τούμπας να γίνει αυτό, απλά το ήθελαν οι Πολωνοί διαιτητές επειδή ήταν τυπικοί και ΚΑΛΑ το έκαναν. Αλλά ήμαρτον με το παραμύθι «δεν έχει γίνει ποτέ αυτό ξανά»!

a

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...