Νικολαΐδης: «Υπάρχουν κανονισμοί, αλλά τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα, το ίδιο είχα πει και με Ίβιτς, Γκαρσία»

Newsroom
Νικολαΐδης: «Υπάρχουν κανονισμοί, αλλά τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα, το ίδιο είχα πει και με Ίβιτς, Γκαρσία»

bet365

Την άποψή του για το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ που δεν έγινε ποτέ λόγω δοκαριών, εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει ευθύνη της Λίγκας, πως πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί, επισημαίνοντας πως όπως και με Ίβιτς, Γκαρσία θεωρεί πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή που έχει στη NOVA σχολίασε και τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ που δεν διεξήχθη λόγω των δοκαριών και στάθηκε πως ναι μεν δεν είναι δουλειά της Ένωσης αλλά της διοργανώτριας αρχής να κάνει ελέγχους στα δοκάρια, ωστόσο αν και πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί, θέλει οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα, κάτι που έλεγε και στις περιπτώσεις των Ίβιτς και Γκαρσία.

Αναλυτκά μιλώντας στην εκπομπή «Monday FC» ανέφερε τα εξής: «Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Δεν έχω παει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν.

Αν είναι λάθος δεν φτιάχνεται εκείνη την ώρα. Έχω μια απορία. Δεν πρέπει να είναι δουλειά της ΑΕΚ, οι τερματοφύλακες μπορεί να το καταλάβουν γιατί σηκώνουν τα χέρια

Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από την Σούπερ Λίγκ. Άρα τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά η όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει. Η διαφορά ήταν μεγάλη από οτι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Σούπερ Λίγκ δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα; Μπορεί να είναι και αλλού έτσι. Αν είναι έτσι για πολύ καιρό ο χλοοτάπητας αλλάζει, μπορεί να υπάρξει καθίζηση αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιος πρέπει να τα ελέγχει αυτά.

Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση.

Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει το ντεντέκτιβ.

Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγαλη διαφορά. Το γκολ του Χάμες στην Τούμπα θα είχε μπει.

Σίγουρα fair-play αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί.

Όπως με τον Ίβιτς και την περίπτωση του Γκαρσία ξαναλέω: Να τιμωρηθεί η υπαίτια ομάδα, αλλά οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο.

Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται αυταπάγγελτα. Έλεγχοι από επιτροπή της Σούπερ Λίγκ σε όλα τα γήπεδα για τα πάντα όχι μόνο για τα δοκάρια.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα