Σοάρες: «Έπρεπε να ήμασταν οι νικητές, μας έλειψε το γκολ»

Newsroom
Σοάρες: «Έπρεπε να ήμασταν οι νικητές, μας έλειψε το γκολ»

bet365

Ο Ράφα Σοάρες μίλησε για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τη δική του επίδοση.

Στο 0-0 «κόλλησαν» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ράφα Σοάρες αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα, μίλησε για τις προσωπικές του επιδόσεις αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Παίξαμε πολύ καλά, δεν καταφέραμε να το ελέγξουμε σε όλη τη διάρκεια, παλέψαμε και μας έλειψε το γκολ. Έπρεπε να ήμασταν οι νικητές, μας έλειψε ένα τέρμα. Mας κόστισε το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, το διαχειριστήκαμε καλύτερα και πιέζαμε να σκοράρουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είναι όλα ανοιχτά, εμείς θα τα δώσουμε όλα μέχρι το φινάλε.

Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που θα θέλαμε να κερδίσουμε για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, έχουμε ακόμη 15 παιχνίδια, δεν έχει κριθεί τίποτα, έρχονται ντέρμπι στα play-off. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για εκείνον: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω βασικός, έχουμε εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο που βάζουν τον οργανισμό μας σε σωστή κατεύθυνση, αισθάνομαι καλά και θέλουμε να παλέψουμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα