Μπράντον: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Μπράντον: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και τις ατάκες του Λουτσέσκου στις δηλώσεις.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό και έχασε έδαφος από την κορυφή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναφέρεται για τον εγωισμό κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για αυτό το σχόλιο αλλά και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε λυπημένοι γιατί παίξαμε καλά, αλλά δεν σκοράραμε. Αξίζαμε τη νίκη. Έπρεπε να σκοράρουμε στα πρώτα 20 λεπτά. Δεν το καταφέραμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ σε τέτοια ματς η διαχείριση δυσκολεύει όσο πλησιάζεις προς το τέλος. Ήμασταν όμως καλύτεροι στο γήπεδο».

Για τις ατάκες Λουτσέσκου περί εγωισμού κάποιων παικτών: «Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Έχουν αποκτήσει όλοι οι παίκτες αυτοπεποίθηση, άρα πιστεύουν ότι όταν κάνουν μία ενέργεια αυτή είναι και η σωστή. Δεν μας κόστισε πάντως αυτό. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Τι σημαίνει το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε απογοητευμένοι σήμερα, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε από αύριο κιόλας. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παίξαμε για τη νίκη. Υπάρχουν 3 μήνες γεμάτοι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για το αν ήθελε να δείξει κάτι παραπάνω μετά την αποβολή στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Προσπαθώ να παίζω πάντα καλά. Είτε είναι για 10 λεπτά, είτε είναι από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν ήθελα να αποδείξω κάτι. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Η αποβολή ήταν μια κακιά στιγμή. Μπήκα με πάθος στο παιχνίδι, ο αντίπαλος έβαλε το χέρι στο πρόσωπο μου και εγώ αντέδρασα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα