ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα διατηρεί τελικά το δίδυμο των Σιμάνσκι και Γιόνσον στη μεσαία γραμμή με τον Πινέδα αριστερά, αφήνοντας τον Γκατσίνοβιτς στον πάγκο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Αλμέιδα αποφάσισε τελικά να μην ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τον αγώνα στο Περιστέρι τον Γκατσίνοβιτς, διατηρώντας το δίδυμο του Σιμάνσκι με τον Γιόνσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Πινέδα να παίζει ξανά στην αριστερή πλευρά, τον Άμραμπατ στη δεξιά και στην επίθεση φυσικά τον Αραούχο πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Ούτε στα μετόπισθεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, με τον Αθανασιάδη στην εστία, τους Χατζισαφί και Ρότα αριστερά και δεξιά στην άμυνα αντίστοιχα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μουκουντί και Βίντα.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ και Ελίασον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα