ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι με το βλέμμα προς το κυνήγι της κορυφής

Newsroom
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι με το βλέμμα προς το κυνήγι της κορυφής

bet365

Τα φώτα της 21ης αγωνιστικής της Superleague πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (20:30, Novasports Prime) στην Τούμπα.

Τα βλέμματα όλων είναι (δικαίως) στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας καθώς στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Superleague. Συγκάτοικοι στην 3η θέση του πίνακα και στο -5 από την κορυφή, αμφότεροι θέλουν να παραμείνουν ολοζώντανοι στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Για τον Δικέφαλο, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Τάισον αλλά ο Κεντζιόρα βρίσκεται στους εκλεκτούς. Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

Όσον αφορά τους Πειραιώτες, ο Μίτσελ συμπεριέλαβε μαζί του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κανός και Μπουτούτσι. Αναλυτικά η αποστολή: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι. Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Πεπ Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ ,Σαμασέκου, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

οσφπ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τα στατιστικά

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Sofascore ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι κοντά στους αριθμούς, με τους Πειραιώτες να έχουν καλύτερη άμυνα και επίθεση αλλά με μικρές διαφορές, όπως και στο θέμα των σουτ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 14.7 έναντι του 12.9 του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τα στατιστικά της Sofascore, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ με βαθμολογία 7.26 ενώ δεύτερος είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 7.18. Την τριάδα ολοκληρώνει ο Κούρτιτς με 7.17 και την πεντάδα οι Νάρεϊ και Ίνγκασον.

οσφπ

Από την άλλη για τον Ολυμπιακό είναι ο Χάμες Ροντρίκες που έχει βαθμολογία 7.59, με τον Ινμπόμ Χουάνγκ στη δεύτερη θέση με 7.18. Ο Σωκράτης είναι στην τρίτη θέση με 7.09 ενώ ο Μπακαμπού με τον Ανδρούτσο ολοκληρώνουν την πεντάδα.

οσφπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Κάλεντ Νάρεϊ - Χάμες Ροντρίγκες

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είχε πετύχει γκολ στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και συνολικά μετράει τέσσερα τέρματα και πέντε ασίστ με τον ΠΑΟΚ σε 17 αγώνες. Η βαθμολογία του είναι στα 7.08 και έχει 1.5 πάσες-κλειδιά ανά αγώνα.

οσφπ

Από την άλλη ο Χάμες Ροντρίγκες, σύμφωνα με τη Sofascore, έχει 2.5 πάσες-κλειδιά ανά αγώνα ενώ έχει 2.9 κερδισμένες μονομαχίες αλλά και τρία γκολ με πέντε ασίστ σε 15 ματς. Τέλος έχει τέσσερις ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

οσφπ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα