Ινγκασον: «Πρέπει να δώσουμε το 200%»

Ινγκασον: «Πρέπει να δώσουμε το 200%»

Newsroom
 Ινγκασον: «Πρέπει να δώσουμε το 200%»

bet365

Ο Ινγκασον μίλησε για το αυριανό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και έδωσε το «σύνθημα» για τον «Δικέφαλο του Βορρά».


Για το αυριανό (5/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μίλησε ο Ινγκασον στη NOVA. «Εχουμε παίξει πολλά ματς και ανάμεσα σε αυτά και πολλά δύσκολα και συνεχόμενα. Επομένως είναι σημαντικό να υπάρχει και η δυνατότητα για ανάσες και ειδικά όταν έχεις ένα τέτοιο γκρουπ, σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Βάλαμε στην εξίσωση περισσότερους παίκτες και αυτό είναι καλό. Οπως επίσης καλό για την ομάδα είναι πως αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μεσοβδόμαδο ματς και έτσι είχαμε περισσότερες προπονήσεις», ανέφερε αρχικά. Μετά ρωτήθηκε αν προτιμά την πίεση των διαδοχικών αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα ή την άνεση του ενός κάθε εβδομάδα.«Κάθε παίκτης θέλει να παίζει συνεχόμενα ματς και αυτό προϋποθέτει πως είσαι μέσα στους στόχους. Αυτό δεν μας ενοχλεί λοιπόν αφού τα συνεχόμενα ματς μας κάνουν καλό και εμείς τώρα δίνουμε συνεχώς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ανυπομονούμε για αυτό με τον Ολυμπιακό».

Στον Ισλανδό στόπερ μεταφέρθηκε και το ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα πηγαίνει καλά στα «μεγάλα» ματς και θεωρητικά δυσκολεύεται στα κατά τεκμήριο μικρότερης επικινδυνότητας. «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε πώς τρέχουμε ένα αήττητο σερί και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Δεν συμφωνώ πως είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα ντέρμπι και δεν είναι μόνο αυτά που δίνουν βαθμούς και αυτό το σερί. Πλέον ξέρουμε το ρόλο μας, τι πρέπει να κάνουμε στην ομάδα για να τη βοηθήσουμε, η ομάδα προοδεύει και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και αυτό προϋποθέτει να νικήσουμε κάθε ματς και να το βλέπουμε ξεχωριστά».

Για το αν η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» είναι …. τριών βαθμών ή κάτι περισσότερο σχολίασε ότι «εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ακόμη κρίσιμο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Για μένα είναι ματς έξι βαθμών γιατί παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Εχουμε πλάνο, θα το υπηρετήσουμε και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ότι και οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν βελτιωθεί, σε σχέση με το ντέρμπι του πρώτου γύρου. «Παίζουμε στην έδρα μας, αυτό μας δίνει ώθηση αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να παίξεις καλά, έχει ποιότητα ο αντίπαλος αλλά το θέλουμε πολύ και θα τα δώσουμε όλα. Θα μπούμε μέσα ξέροντας τι πρέπει να κάνουμε, πώς θα πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας και το 200%».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα