Ατρόμητος: «Πρώτη» για Αγκιμπού Καμαρά, εκτός ο Κλωναρίδης κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
Ατρόμητος: «Πρώτη» για Αγκιμπού Καμαρά, εκτός ο Κλωναρίδης κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Εκτός παραμένει ο Κλωναρίδης.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή (5/2) την ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Κρις Κόουλμαν να παίρνει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου υπέγραψε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Κόουλμαν έχει δύο επιστροφές καθώς σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα επανέρχονται οι Ντε Μποκ και Μαυρομμάτης. Αντίθετα εκτός για δεύτερο σερί ματς παραμένει ο Κλωναρίδης.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα