Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Βέρμπιτς, εκτός Μάγκνουσον και Κουρμπέλης

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Βέρμπιτς, εκτός Μάγκνουσον και Κουρμπέλης

bet365

Mε τις δύο γνωστές του απουσίες και τον Βέρμπιτς που μπήκε στην αποστολή, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία για την Λαμία.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με την Λαμία, την Κυριακή το απόγευμα στην Λεωφόρο.

Σε αυτό δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στην Τρίπολη, δεν έχει ο Κουρμπέλης, ενώ εκτός έμεινε και ο Μάγκνουσον που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως κανονική μπήκε ο Βέρμπιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αυτή αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα