Ατρόμητος: Σε Δημοτικό του Περιστερίου οι «κυανόλευκοι» (vid)

Ατρόμητος: Σε Δημοτικό του Περιστερίου οι «κυανόλευκοι» (vid)

Newsroom
Ατρόμητος: Σε Δημοτικό του Περιστερίου οι «κυανόλευκοι» (vid)

bet365

Και αυτή την βδομάδα αντιπροσωπεία παικτών του Ατρομήτου βρέθηκε σε σχολείο της περιοχής μοιράζοντας δώρα σε λιλιπούτειους φίλους της ομάδας.

Ο Ατρόμητος για πολλά χρόνια δεν σταματά να δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο. Η ομάδα που είναι συνυφασμένη με το Περιστέρι, πολλές φορές έχει συμβάλει στην τοπική κοινωνία με δράσεις. Εκτός από τις δράσεις όμως, οι «κυανόλευκοι» κάθε βδομάδα επισκέπτονται σχολεία της περιοχής και είναι δίπλα στους λιλιπούτειους φιλάθλους της ομάδας.

Αυτή την βδομάδα οι Τζοβάρας, Στρούγγης, Αθανασίου και Κωτσόπουλος βρέθηκαν στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, αποθεώθηκαν από τους μικρούς μαθητές και μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα και σίγουρα έδειξαν να το χαίρονται ακόμα περισσότερο και από τα παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα