ΑΕΚ: Αρνήθηκε να ψηφίσει τα δύο ζητήματα που έθεσε ο Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας

ΑΕΚ: Αρνήθηκε να ψηφίσει τα δύο ζητήματα που έθεσε ο Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας

Newsroom
ΑΕΚ: Αρνήθηκε να ψηφίσει τα δύο ζητήματα που έθεσε ο Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας

bet365

Στο Δ.Σ. που είχε ως θέμα τα ποσά των ΠΑΕ από το στοίχημα, η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που αρνήθηκε να ψηφίσει τα δύο ζητήματα που έθεσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης τόσο για τη Super League 1 όσο και για τη Super League 2.

Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε πάνω στον πρόταση προς ψήφιση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για έγκριση ποσού 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε ΠΑΕ της Super League 1, αλλά και να δηλώσει η Super League 1 πως οι ΠΑΕ του πρωταθλήματος της Super League 2 δικαίως παίρνουν από 66.000 ευρώ.

Η Ένωση διατύπωσε τη θέση της στο Δ.Σ. τονίζοντας πως αρνείται κατηγορηματικά να υποκύψει σε έναν τέτοιο εκβιασμό, με τον CEO της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά να ζητάει από την προεδρία της Λίγκας να αποσύρει το δεύτερο θέμα προκειμένου να μην παγιδευτεί όλη η Super League και να φανεί πως επικροτεί τον Λευτέρη Αυγενάκη. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε ομοφωνία, με την ΑΕΚ να είναι η μοναδική ΠΑΕ που αρνήθηκε να ψηφίσει και τα δύο ζητήματα, η διαδικασία σταμάτησε και η συνεδρίαση έλαβε τέλος.

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως δεν γινόταν να δεχτούν ποτέ αυτή την πίεση και να εμφανιστούν σαν να δικαιώνουν τον υφυπουργό Αθλητισμού σε βάρος 30 συλλόγων της Super League 2 και λένε πως την ευθύνη για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης την έχει η προεδρία της Λίγκας που προσπάθησε να καλύψει τον Αυγενάκη. Μάλιστα από την πλευρά του ο Γιώργος Κοσμάς τόνισε πως το τελικό ποσό για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα