Άρης: Ο Χαλίλοβιτς μπορεί να φέρει μια ακόμη μεταγραφή

Άρης: Ο Χαλίλοβιτς μπορεί να φέρει μια ακόμη μεταγραφή

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Χαλίλοβιτς μπορεί να φέρει μια ακόμη μεταγραφή

bet365

Η εξέλιξη της υπόθεσης Αλέν Χαλίλοβιτς διατηρεί τον Άρη στην ελεύθερη αγορά καθώς επίσης και το ενδεχόμενο μιας ακόμη προσθήκης.

Οι επιφυλάξεις που υπήρξαν για τη μεταγραφή του Αλέν Χαλίλοβιτς μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν δικαιολογημένες βάσει της εξέλιξης της υπόθεσης του Κροάτη επιθετικού. Οι ενδοιασμοί πήγαζαν από τον ποδοσφαιρικό βίο του Κροάτη και τις άδειες χρονιές της τελευταίας (τουλάχιστον) τριετίας. Κι έτσι από στη μία πλευρά της ζυγαριάς ακουμπούσε το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και στην άλλη η αγωνιστική διαδρομή του η οποία προφανώς και δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών.

Βάσει των αποτελεσμάτων των εργομετρικών εξετάσεων και δευτερευόντως της οικονομικής διαφοράς που προέκυψε στην τελική διαπραγμάτευση, ο Άρης αποφάσισε να μην προχωρήσει στη σύναψη τελικής συμφωνίας. Εκτιμήθηκε ότι ο Χαλίλοβιτς θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και ως εκ τούτου, η αρχική αμφισβήτηση για τη χρησιμότητα αυτής της κίνησης εξελίχθηκε σε βεβαιότητα για το ότι δεν έπρεπε να γίνει.

Αν ο Άρης προχωρούσε στην απόκτηση του Χαλίλοβιτς αυτομάτως θα ολοκλήρωσε και τα χειμερινά ψώνια του. Πλέον, το ενδεχόμενο μιας ακόμη κίνησης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Δεν έχει πολλές πιθανότητες, θα εξαρτηθεί όμως από τις περιπτώσεις που περιλαμβάνει η αγορά. Σίγουρα ο Άρης δεν κινείται… αδιάφορος στην ελεύθερη αγορά.

Παραμένει «ανοιχτό» το θέμα Ζερβίνιο

Όσο ανοιχτό είναι το ζήτημα μιας ακόμη μεταγραφής, το ίδιο ισχύει και σ’ αυτό μιας αποχώρησης και αφορά τον Ζερβίνιο. Στο τελευταίο διάστημα, οι εκπρόσωποι του Ιβοριανού βρέθηκαν σε επαφές με αρκετές ομάδες δίχως τελικώς να ικανοποιηθούν από τις προτάσεις που πήραν στα χέρια τους. Στην πλειοψηφία των χωρών της Ευρώπης η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με το… ξημέρωμα του Φλεβάρη και πλέον κοιτούν χώρες (όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής) όπου οι ομάδες διατηρούν το δικαίωμα ενίσχυσης. Αυτό ελπίζει να συμβεί και ο Άρης καθώς οι «κίτρινοι» θέλουν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιο του 36χρονου επιθετικού. Αντιθέτως, έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της μη απεμπλοκής από το αντίστοιχο του Ιζέτ Χαΐροβιτς ο οποίος δεν έχει δείξει δα και ενδιαφέρον αποχώρησης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα