Μπουτούτσι: «Να κατακτήσω Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό» (vid)

Μπουτούτσι: «Να κατακτήσω Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Μπουτούτσι: «Να κατακτήσω Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ζούμερ Μπουτούτσι, ο οποίος στοχεύει στο νταμπλ με τους ερυθρόλευκους.

Ο 26χρονος Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός, Ζούμερ Μπουτούτσι που υπέγραψε στον Ολυμπιακό παίρνοντας τη φανέλα με τον αριθμό 16 (ο Σέρτζι Κανός πήρε το 47) έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας του Πειραιά, αναφέροντας:

«Νιώθω εκπληκτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους. Επομένως νιώθω υπέροχα. Το πρώτο που σκέφτηκα όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν ότι ήταν κάτι που το ήθελα.

Πρόκειται για μια ομάδα που πετυχαίνει πολλές νίκες και πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο. Ετσι, ήθελα να έρθω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Είμαι εξτρέμ. Μου αρέσει το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Μου αρέσει να δίνω ασίστ και να σκοράρω.

Ελπίζω να τα καταφέρω και εδώ. Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του εξτρέμ. Νιώθω πως εκεί μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μίλησα αρκετά με τον Αχμέντ Χασάν. Είναι γνωστός εδώ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο.

Με ξέρει ως παίκτη, γιατί παίξαμε μαζί στην Κόνιασπορ. Μου είπε ότι θα μου ταίριαζε ο Ολυμπιακός. Είναι καλός τύπος και τον εμπιστεύομαι. Το όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης να τα πάμε καλά στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα