ΠΑΟΚ: Μειώθηκε η ποινή του Μπράντον Τόμας, «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μειώθηκε η ποινή του Μπράντον Τόμας, «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ πέτυχε τη μείωση της ποινής του Μπράντον Τόμας από τις τρεις σε μια αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός φορ θα είναι διαθέσιμος στο κυριακάτικο (5/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπράντον Τόμας θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά τη μείωση της ποινής του.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στον δεύτερο προημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (1-1) και αρχικά είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές.

Ωστόσο η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τα επιχειρήματα της στην εκδίκαση της Τετάρτης (1/2) και πέτυχε τη μείωση της ποινής στη μία αγωνιστική, την οποία ο Ισπανός έχει ήδη εκτίσει, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα