ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Κεντζιόρα στα «ασπρόμαυρα»

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Κεντζιόρα στα «ασπρόμαυρα»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Κεντζιόρα στα «ασπρόμαυρα»

bet365

Με τον Τόμας Κεντζιόρα νέο πρόσωπο ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Η προπόνηση της Τετάρτης (1/2) είχε ένα νέο πρόσωπο, τον Τόμας Κεντζιόρα, για τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του Νίκολας Κουαλιάτα σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Πολωνός δεξιός μπακ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, με τ πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο επιθετικό κομμάτι και στα τελειώματα των φάσεων μετά από συνδυαστικές κινήσεις στο γήπεδο, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον έσω πλάγιο που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα