Βόλος: Πλήγμα με Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς

Βόλος: Πλήγμα με Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς

Newsroom
Βόλος: Πλήγμα με Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς

bet365

Νοκ-άουτ για τις επόμενες εβδομάδες μένουν στον Βόλο οι Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα χάσουν μεταξύ άλλων και το σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί για το επόμενο διάστημα δύο από τις βασικές μονάδες του ρόστερ του.

Ο Μπαριέντος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και η εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία τριών εβδομάδων. Ο Οζέγκοβιτς στη σύγκρουση με τον Στεργιάκη αποκόμισε δύο ραγισμένα πλευρά, με συνέπεια να μένει εκτός για τέσσερις εβδομάδες.

Οι Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς θα χάσουν σίγουρα τα ματς με Λεβαδειακο, Ατρόμητο (το οποίο θα είναι «τελικός» για την είσοδο στα πλέι οφ), Παναθηναϊκο και Λαμία.

Εκτός παραμένει ο Τσοκάνης, ο οποίος όμως βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστρέψει από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό, αλλά πρόκειται να επανέλθει για το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα