Ζίμερ Μπιτίκι: Όλα δείχνουν ότι τον κλείνει ο Ολυμπιακός

Ζίμερ Μπιτίκι: Όλα δείχνουν ότι τον κλείνει ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Ζίμερ Μπιτίκι: Όλα δείχνουν ότι τον κλείνει ο Ολυμπιακός

bet365

Οι ενδείξεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή συνηγορούν ότι ο Ζίμερ Μπιτίκι θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Ο χρόνος το πρόβλημα για τον Γκουστάβο Ενρίκε.

Ο Ολυμπιακός, όπως σας γράψαμε, παλεύει να ανακοινώσει, εκτός από τον Κανός ακόμα δύο περιπτώσεις. Ο ένας είναι ο Ζίμερ Μπιτίκι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Κόνιασπορ το Μάιο κι οι πρωταθλητές θέλουν από τώρα να τον κάνουν δικό τους.

Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν καλή επικοινωνία κάνει την εν λόγω περίπτωση πιο εύκολη και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος και θα επέλθει το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Θυμίζουμε ότι ο Μπουχαλάκης οδεύει προς τον εν λόγω σύλλογο ως δανεικός.

Από την άλλη, η περίπτωση του Γκουστάβο Ενρίκε της Φενέρμπαχτσε είναι πιο δύσκολη λόγω του χρόνου που πιέζει αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα παλέψει κι αυτήν την περίπτωση ως το τέλος.

Photo Credits AP

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα