Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Κουρμπέλη για την αποβολή

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Κουρμπέλη για την αποβολή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Κουρμπέλη για την αποβολή

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης «κρέμασε» τον Παναθηναϊκό στη Τρίπολη με την ανόητη ποδοσφαιρικά αποβολή του και η διοίκηση του «τριφυλλιού» τον τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Τρίπολη από τον Αστέρα, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 33', καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε έξι λεπτά.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού», όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, τιμώρησε τον αρχηγό της ομάδας με πρόστιμο 20.000 ευρώ, όπως ακριβώς είχε πράξει και στη περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο διεθνής μέσος των «πρασίνων» υπενθυμίζουμε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέλαβε δημόσια την ευθύνη για την κόκκινη κάρτα και τη νέα απώλεια βαθμών της ομάδας του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα