Μπονατσόλι: Μια δύσκολη υπόθεση που αρέσει στον ΠΑΟΚ

Μπονατσόλι: Μια δύσκολη υπόθεση που αρέσει στον ΠΑΟΚ

bet365

Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Φεντερίκο Μπονατσόλι με την μορφή δανεισμού. Τι πραγματικά ισχύει με τον Ιταλό φορ.

Σύμφωνα με το «TuttomercatoWeb.com», ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του τον Φεντερίκο Μπονατσόλι, μάλιστα όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας «το μόνο που λείπει είναι το ΟΚ του παίκτη για τον δανεισμό στον ΠΑΟΚ».

Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Ο Μπονατσόλι, όντως, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Η άλλη μισή αλήθεια έχει να κάνει με τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο «Δικέφαλος» μπορεί να τα' χει βρει με την Σαλερνιτάνα, δεν ισχύει όμως το ίδιο με τον Ιταλό επιθετικό που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, αμείβεται με περισσότερα από 1.500.000 ευρώ το χρόνο (μόνο για τους έξι μήνες θα απιτηθούν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ) και το κυριότερο δεν έχει πειστεί ότι η Ελλάδα είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιρικός προορισμός για την καριέρα του.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, ωστόσο έχουμε φτάσει στις τελευταίες ώρες του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος των «ασπρόμαυρων», που αν δεν συμφωνήσουν με τον 25χρονο επιθετικό της Σαλερνιτάνα δεν πρόκειται να ασχοληθούν με κάποια άλλη περίπτωση επιθετικού.

Χτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μιας κίνησης της τελευταίας στιγμής – «απομένει μιάμιση μέρα για τις μεταγραφές, θα δούμε» είπε- με τον ΠΑΟΚ να «καίγεται» για έναν επιθετικό («νιώθω κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια», υποστήριξε με νόημα ο Νέλσον Ολιβέιρα) και έχει εξετάσει την περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι, που την τρέχουσα σεζόν μετράει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 18 συμμετοχές (με το χρόνο του να έχει περιοριστεί στα τελευταία παιχνίδια της Σαλερνιτάνα στη Serie A, όπου έχει σκοράρει 20 φορές σε συνολικά 112 συμμετοχές με Σαμπντόρια, Τόρινο και Μπρέσια στις οποίες έχει αγωνιστεί, αν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα