ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Τάισον στην αρχική ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Τάισον στην αρχική ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ δίνοντας φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Βραζιλιάνο Τάισον. Κάργας-Κουλιεράκης στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα υψηλής έντασης παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις απουσίες επτά ποδοσφαιριστών του.

Έτσι στο αποψινό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ κατεβάζει ένα σχήμα με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα, όπως αυτό του Βραζιλιάνου Τάισον, ο οποίος θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου».

Μπροστά από τον Κοτάρσκι την αμυντική τετράδα αποτελούν οι Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης και Ράφα Σοάρες.

Στα χαφ οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι απόψε οι Σβαμπ και Ντάντας, ενώ εκτός από τον Τάισον στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι οι Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και φυσικά ο Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

ω

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα