Wyscout analysis: Η απίθανη επίδοση του Χρήστου Μανδά

Newsroom
Wyscout analysis: Η απίθανη επίδοση του Χρήστου Μανδά

bet365

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ έχει γλιτώσει την ομάδα του από 7.3 «σίγουρα» γκολ και βρίσκεται στη κορυφή της σχετικής λίστας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα και ένας από τους λόγους της βελτίωσης των αποτελεσμάτων των Κρητικών είναι ο τερματοφύλακας, Χρήστος Μανδάς. Ο νεαρός πορτιέρε καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια του συλλόγου από τον Οκτώβριο και έπειτα και έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά.

Οι εμφανίσεις του 22χρονου άσου είναι εξαιρετικές, γεγονός που αποτυπώνεται και στους αριθμούς του Wyscout, καθώς ο Μανδάς είναι ο κορυφαίος κίπερ της Super League μέχρι στιγμής με βάση τον δείκτη XCοncededogoals και τέρματα που έχει δεχθεί. Συγκεκριμένα η εστία του έχει παραβιαστεί 15 φορές και θα «έπρεπε» με βάσει τις τελικές που πήγαν προς το τέρμα του, να έχει δεχθεί 22.29 γκολ!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχει σώσει την ομάδα του από «σίγουρα» 7.3 τέρματα, επίδοση που είναι πραγματικά εντυπωσιακή και δείχνει μεταξύ άλλων και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον τον καιρό που φορούσε την φανέλα του Ατρόμητου, ο οποίος τον είχε... ανταλλάξει με τον Ναμπί.

γγγ

Το top-10 των τερματοφυλάκων της Super League

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα