Ολυμπιακός: Οι εντελώς διαφορετικοί... δρόμοι των Χάμες και Μαρσέλο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι εντελώς διαφορετικοί... δρόμοι των Χάμες και Μαρσέλο (vids)

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε μία ακόμα ξεχωριστή αγωνιστική... παράσταση με τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ την ώρα που ο Μαρσέλο παραμένει πιθανό να αποχωρήσει.

Το βράδυ της Κυριακής οι Χάμες και Μαρσέλο ήταν σε μία διαφορετική κατάσταση σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός σταρ απολάμβανε για ακόμα μία φορά τους... καρπούς ενός πολύ καλού του παιχνιδιού ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν σε μία διαφορετική φάση και άλλο status. Σε αυτήν τη φάση όπου ο Μίτσελ εξακολουθεί να του δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει κάτι που σημαίνει πως είτε θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα μαζί του είτε να αναζητήσει έναν άλλον ποδοσφαιρικό προορισμό. Σε μία χρονική συγκυρία όπου παραμένει πιθανή η αποχώρησή του.

Ένας σταρ, ο Χάμες, που να είναι υπεραπαραίτητος και τόσο κομβικός και ένας άλλος, ο Μαρσέλο, που έκανε ξανά unfollow τον Ολυμπιακό μετά την απόφαση του Ισπανού τεχνικού να τον αφήσει εκτός πλάνων και με τον ΟΦΗ και ενώ είχε ξεπεράσει το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις του το οποίο και αντιμετώπιζε και είχε γυρίσει μετά την παρουσία του και το ταξίδι του στην Ισπανία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ έκανε unfollow τον Ολυμπιακό στα social media. To είχε κάνει ξανά (άλλη μία φορά) αλλά μετά έκανε follow back αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Αυτό που έχει σημασία σε αυτή τη φάση είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους τους εμπλεκόμενους. Διαδικτυακά βέβαια υπήρξε και το ποστάρισμα του Μαρσέλο ανήμερα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είχε λήξει 1-1.

Ο Χάμες από την άλλη έχει ήδη κάνει 18 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ με τον Ολυμπιακό (έχει 3 τέρματα και 4 ασίστ στο Πρωτάθλημα). Απέναντι δε στον ΟΦΗ και στη νίκη με 2-1 την Κυριακή στο Καραϊσκάκη ήταν πολύ καλός και έχοντας συμμετοχή και στα 2 γκολ των Πειραιωτών. Έχει δώσει ασίστ στον Μπακαμπού και είχε συμμετοχή και στη φάση του τέρματος του Αραμπί. Από τα δικά του πόδια πήγε η μπάλα στον Μπιέλ, ο οποίος την έδωσε στον Εμβιλά και ο Γάλλος είχε την ασίστ στον Γαλλομαροκινό.

ΧΑΜΕΣ - ΜΑΡΣΕΛΟ1

Γενικά ο Χάμες είχε μία πολύ καλή και πειστική παρουσία στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ κυρίως δημιουργικά και επιθετικά ενώ προσπάθησε πολύ ακόμα και αμυντικά και τακτικά. Έτσι έχουμε μία εντελώς διαφορετική εικόνα και υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικοί... δρόμοι για δύο παίκτες που είναι φίλοι και έχουν συνυπάρξει στη Ρεάλ. Ο μεν Χάμες να έχει εξελιχθεί σε παίκτη - κλειδί και ο δε Μαρσέλο να έχει προσφέρει βέβαια τις γκολάρες του στα ματς με τον Ατρόμητο στο Novibet Κύπελλο αλλά επί Μίτσελ το τελευταίο διάστημα να είναι εκτός του βασικού αγωνιστικού σχεδιασμού. Και βέβαια για Μαρσέλο και για παίκτη τέτοιου βεληνεκούς να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και να έχει δείξει πως ως αριστερός μπακ δεν μπορεί να σταθεί ανάλογα. Ο Χάμες από την άλλη με κάθε τρόπο έχει δείξει να τα δίνει όλα και την ιδρώνει για τα καλά τη φανέλα του.

ΜΙΤΣΕΛ ΧΑΜΕΣ ΝΕΟ

Για τους δύο παίκτες βέβαια υπάρχει και η διαφορετική θεώρηση του προπονητή. Ο Μίτσελ για τον Χάμες λέει μόνο τα καλύτερα κάνοντας λόγο για έναν ολοκληρωμένο παίκτη. Για τον Μαρσέλο είχε άλλη άποψη από τον Βραζιλιάνο σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητάς του αλλά και τη θέση που θα πρέπει να παίζει και τελευταία φορά που είχε τοποθετηθεί για τον Βραζιλιάνο (για τον οποίο Μαρσέλο να σημειωθεί ότι δεν έχει προκύψει κάποια σχετική αντίδραση από τον Ολυμπιακό) είχε αναφέρει ότι ο άλλοτε μπακ της Ρεάλ θα αγωνιστεί και πάλι όποτε θεωρεί το staff του Ολυμπιακού πως θα είναι έτοιμος.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα