Μαρσέλο για την απουσία του από το ντέρμπι: «Δεν είμαι τραυματίας, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου αλλά δεν αποφασίζω εγώ εάν θα παίξω ή όχι»

Newsroom
Μαρσέλο για την απουσία του από το ντέρμπι: «Δεν είμαι τραυματίας, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου αλλά δεν αποφασίζω εγώ εάν θα παίξω ή όχι»

bet365

Ο Βραζιλιάνος σταρ του Ολυμπιακού έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του με αφορμή το γεγονός ότι δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ για το ντέρμπι.

Ειδικότερα το Insta Story του Μαρσέλο με αφορμή το γεγονός ότι δεν μπήκε αποστολή στο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό:

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν το κάνω αυτό αλλά θεωρώ πως είναι απαραίτητο! Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν είμαι στο μεγάλο ματς σήμερα...

Νιώθω καλά και προπονούμαι κανονικά με τους συμπαίκτες μου σε όλες τις προπονήσεις αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ το εάν θα παίζω ή όχι. Απλά κάνω το καλύτερο για να είμαι στην αποστολή σε όλα τα ματς. Δεν είμαι τραυματίας και σήμερα που θα ήταν ημέρα για ρεπό για μένα έκανα προπόνηση διότι δεν θέλω να είμαι εκτός από κανένα παιχνίδι. Πάμε Ολυμπιακέ.

ΜΑΡΣΕΛΟ1

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα