Ελίασον: «Μου έδωσαν δύναμη τα μηνύματα των οπαδών μετά τον τραυματισμό»

Ελίασον: «Μου έδωσαν δύναμη τα μηνύματα των οπαδών μετά τον τραυματισμό»

Newsroom
Ελίασον: «Μου έδωσαν δύναμη τα μηνύματα των οπαδών μετά τον τραυματισμό»

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε στη δράση μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού και αναφέρθηκε σε αυτό.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 κόντρα στον Άρη για την 20η αγωνιστική της Superleague και ένας από τους λόγους που χαμογέλασε ο Ματίας Αλμέιδα, ήταν η επιστροφή του Νίκλας Ελίασον στη δράση.

Ο Σουηδός εξτρέμ αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται αλλά για τη νίκη της ομάδας του.

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο με καλούς παίκτες, εμείς από πρώτο λεπτό αυτό που επιλέξαμε ήταν να ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο, υπήρχαν οι λύσεις, καλοί ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα από τον πάγκο όταν μπήκανε. Δείξαμε ότι έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ένα δυνατό γκρουπ και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για την επιστροφή του: «Ήταν σκληρή στιγμή γιατί ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είχα σημαντικό τραυματισμό. Αυτό που μου έδωσε δύναμη, ήταν τα μυνήματα των φιλάθλων. Μου έδωσε πολύ δύναμη, μου έστελναν μηνύματα να συνεχίσω να δουλεύω δυνατά οπότε πείσμωσα για να μπορέσω να επιστρέψω. Ευχαριστώ στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον φυσιοθεραπευτή Θωμά Παπαδά που ήταν μαζί μου σε καθημερινή βάση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα