ΠΑΟΚ: Με επτά απόντες και πολλές αλλαγές για το τρίποντο με Λεβαδειακό

ΠΑΟΚ: Με επτά απόντες και πολλές αλλαγές για το τρίποντο με Λεβαδειακό

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με επτά απόντες και πολλές αλλαγές για το τρίποντο με Λεβαδειακό

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Δευτέρα (30/1 - 18:00) το Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας, τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του δύο τιμωρημένους (Αουγκούστο, Τόμας) και τους πέντε τραυματίες (Μουργκ, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Κούρτιτς, Λύρατζης).

Οι πολλές απουσίες υποχρεώνουν τον Ρουμάνο τεχνικό να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, με τον Τιάγκο Ντάντας και τον Φιλίπε Σοάρες να διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ νέα πρόσωπα αναμένεται να δούμε και στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα και μετά το τέλος της ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Νινούα, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τζίμας.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα