Ολυμπιακός: Ο δίαυλος επικοινωνίας με Τοβέν και η πρόθεση να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τον παίκτη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο δίαυλος επικοινωνίας με Τοβέν και η πρόθεση να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τον παίκτη (vid)

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει όλα τα διαπραγματευτικά τους... όπλα στη... μάχη της διεκδίκησης της υπογραφής του Φλοριάν Τοβέν, άλλοτε παίκτη της Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός δείχνει πως έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της υπογραφής του 30χρονου μεσοεπιθετικού που έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες. Εκεί όπου βέβαια είχε ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Δεν είναι σαφές το τι συμβόλαιο μπορεί να προσφέρει στον Φλοριάν Τοβέν ο Ολυμπιακός. Ωστόσο η πειραϊκή ομάδα φέρεται να είναι διατεθειμένη (χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση από τον σύλλογο) να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να κάνει δικό της τον Γάλλο άλλοτε παίκτη της Μαρσέιγ. Για να πάει την υπόθεση αυτή μέχρι τέλους.

Πλην του Ανιγκό εντός του club υπάρχουν και άλλα άτομα για τον απαιτούμενο δίαυλο επικοινωνίας με τον Τοβέν (όπως ο Εμβιλά με τον Βαλμπουενά ή ακόμα και ο Μίτσελ που ξέρει τον παίκτη). Ο Ζοσέ Ανιγκό γνωρίζει πολύ καλά τον Τοβέν, ο Μίτσελ τον είχε παίκτη για 14 ματς και με τον Βαλμπουενά ήταν συμπαίκτες σε 28 ματς στη Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει... μπάλα μόνος του καθώς ο Τοβέν βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και όχι μόνο ωστόσο την προσπάθειά του θα την κάνει και σίγουρα έχει ορισμένα ατού με το μέρος του. Ο Τοβέν από την πλευρά του έχει και το περιθώριο ακόμα κάποιων ημερών ως ελεύθερος.

Η Equipe πάντως ήδη μετέδωσε πως ο Ολυμπιακός θα του κάνει επίσημη και γραπτή πρόταση. Και γενικότερα βάση της πληροφόρησης από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός είναι πια για τα καλά μέσα στους διεκδικητές για τον παίκτη. Άρα θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον έμπειρο παίκτη που έχει πάρει Μουντιάλ με τη Γαλλία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα