Footmercato: «Η πρώτη πρόταση της Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ»

Newsroom
Footmercato: «Η πρώτη πρόταση της Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ»

bet365

Νέο γαλλικό ρεπορτάζ δίνει μία διαφορετική πληροφόρηση για το ύψος της πρώτης πρότασης της Μονπελιέ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Σύμφωνα με το Footmercato το ύψος της πρότασης της Μονπελιέ - μία πρόταση που δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς Ολυμπιακού ότι υφίσταται - για τον Ρέαμπτσιουκ πλησιάζει στα 3 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται δε στο ίδιο ρεπορτάζ πως αυτή είναι η πρώτη πρόταση που έχει γίνει.

Να θυμίσουμε πως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ. Επίσης η Equipe είχε μεταδώσει πως η ομάδα της Γαλλίας θέλει δανεικό τον ποδοσφαιριστή για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι στα 3,5 εκατ. ευρώ και ότι είχε δώσει διορία έως το βράδυ της Κυριακής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα