Ολυμπιακός: Οι Καμπράλ - Χεσέ για τα άκρα και η πολύ δύσκολη περίπτωση του Τοβέν, που έμεινε ελεύθερος (vid)

Ολυμπιακός: Οι Καμπράλ - Χεσέ για τα άκρα και η πολύ δύσκολη περίπτωση του Τοβέν, που έμεινε ελεύθερος (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Καμπράλ - Χεσέ για τα άκρα και η πολύ δύσκολη περίπτωση του Τοβέν, που έμεινε ελεύθερος (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τουλάχιστον μία προσθήκη εξτρέμ που θα τον βοηθήσει. Τα... γνωστά ονόματα και ο πολύ δύσκολος Τοβέν.

Ο Ολυμπιακός μέχρι και το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου είναι... alert για τις μεταγραφές του. Προφανώς και μία εκ των προσθηκών που ψάχνεται να κάνει είναι του εξτρέμ και ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα ενός έξτρα αριστερού μπακ (λόγω πιθανής πώλησης ή αποχώρησης Ρέαμπτσιουκ) και στόπερ (ελέω πιθανού... διαζυγίου με τον Παπέ Σισέ).

Ως προς τον εξτρέμ είναι μία θέση που υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα του Ολυμπιακού, όπως των Χεσέ (του έμπειρου Ισπανού εξτρέμ που έχει μείνει ελεύθερος και θα τον ήθελε ο Μίτσελ) και Καμπράλ (του 24χρονου διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι αλλά που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο). Ή ακόμα και του 21χρονου Ολλανδού Ταβσάν. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που λόγω της παρουσίας του Ανιγκό στον πειραϊκό σύλλογο έχουν τεθεί επί τάπητος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ή πέρα από αυτό. Τα... ραντάρ δηλαδή του στελέχους του Ολυμπιακού είναι στραμμένα σε Γάλλους παίκτες και σε ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Μία τέτοια περίπτωση Γάλλου παίκτη - που έχει τεθεί επί τάπητος για τους Πειραιώτες χωρίς να φαίνεται να προκύπτει κάτι άλλο - είναι αυτή του Φλοριάν Τοβέν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έλυσε με κάπως... επεισοδιακό τρόπο το συμβόλαιό του με την Τίγκρες (που επίσημα πάντως οι Μεξικανοί ανέφεραν πως η αποχώρησή του έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων και όχι ότι είχαν παράπονα μαζί του) και εκτιμάται πως θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη.

Ο Τοβέν στα 30 του χρόνια βέβαια με μία σημαντική και καλή καριέρα πίσω του είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση με ζήτηση και στην Γαλλία. Είναι μία υπόθεση ποδοσφαιριστή που έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας και ειδικά για ένα Πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Ήδη ο έμπειρος παίκτης έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Λιόν, Θέλτα, Βαλένθια. Όπως επίσης και από συλλόγους από το MLS.

ΤΟΒΕΝ1 ΝΕΟ1

Ο Τοβέν - που έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία - έχει 281 ματς με τη φανέλα της Μαρσέιγ με 86 γκολ και 61 ασίστ. Έχει επίσης θητεία στην Αγγλία και στη Τίγκρες είχε 38 ματς με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Το εάν θα γίνει συγκεκριμένη ή τελική κίνηση ή όχι από μέρους του Ολυμπιακού και το πόσο εφικτό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο μένει να φανεί. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί και για τον Χεσέ και για τον Καμπράλ (και για άλλους εξτρέμ) και ενώ ο χρόνος... τρέχει πλέον αντίστροφα για να φτάσουμε στις 31 Γενάρη. Υπάρχει βέβαια και η περίοδος των ελεύθερων μέσα στον Φλεβάρη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα