Ολυμπιακός: Η πιο κρίσιμη περίοδος της σεζόν είναι τώρα

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πιο κρίσιμη περίοδος της σεζόν είναι τώρα

bet365

Ο Ολυμπιακός από το απόγευμα της Κυριακής και μετά μπαίνει σε έναν νέο αγωνιστικό... μαραθώνιο που είναι ο καθοριστικότερος ever στη φετινή περίοδο. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας αλλά έχει ακόμα... δρόμο για να εκπληρώσει τους φετινούς του στόχους. Και φυσικά μία πρόκριση σε βάρος του Άρη δεν αρκεί.

Ξεκινώντας από το απόγευμα της Κυριακής και συνεχίζοντας στο προσεχές διάστημα ο Ολυμπιακός θα διανύσει αυτήν την περίοδο το πιο σημαντικό και κρίσιμο αγωνιστικά διάστημά του για φέτος. Για να τα δούμε όλα.

Ξεκινά την Κυριακή με το Ολυμπιακός - ΟΦΗ. Την παραπάνω εβδομάδα θα έχει το πρώτο ματς του Novibet Κυπέλλου με την ΑΕΚ εκτός έδρας αφού θα έχει πρώτα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Και βέβαια μετά δεν έχει μόνο τη ρεβάνς με την ΑΕΚ αλλά και το παιχνίδι Πρωταθλήματος.

Ειδικότερα το πρόγραμμά του

  • 29 Γενάρη με ΟΦΗ εντός έδρας στο Πρωτάθλημα
  • 5 Φλεβάρη με ΠΑΟΚ εκτός στο Πρωτάθλημα
  • Πιθανώς 9 Φλεβάρη με ΑΕΚ εκτός στο Novibet Κύπελλο
  • 13 Φλεβάρη με Παναιτωλικό εντός στο Πρωτάθλημα
  • 19 Φλεβάρη με Λαμία εκτός στο Πρωτάθλημα
  • 25 Φλεβάρη με Παναθηναϊκό εντός στο Πρωτάθλημα
  • Το διάστημα 28 Φλεβάρη με 2 Μαρτίου η ρεβάνς με ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο
  • 5 Μαρτίου με Λεβαδειακό εντός στο Πρωτάθλημα
  • 12 Μαρτίου με ΑΕΚ εκτός έδρας στο Πρωτάθλημα

Πέντε ντέρμπι και δύο ματς με... παγίδες

Με απλά λόγια; Από τις 5 Φλεβάρη έως και τις 12 Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα έχει να δώσει 5 ντέρμπι σε Πρωτάθλημα και Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Και από αυτά θα έχει 2 εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ. Άρα οι αγωνιστικές αποστολές του με σημαντικό δείκτη δυσκολίας θα είναι αρκετές.

ΜΙΤΣΕΛ2

Εάν εξαιρέσει κανείς τα ματς με Λαμία και Λεβαδειακό από τις 29 Γενάρη έως και στις 12 Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα έχει να δώσει δύο ματς στην έδρα του με 2 καλές επαρχιακές ομάδες (ΟΦΗ και Παναιτωλικός είναι ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό) αλλά και τα ντέρμπι. Άρα 7 παιχνίδια με συγκεκριμένο συντελεστή δυσκολίας. Ένα διάστημα λοιπόν που θα είναι αγωνιστικών αποδείξεων για όλη την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο (άρα και για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του). Και το πλέον κρίσιμο διάστημα καθώς θα έχει πια να κρίνει πολλά σε σχέση με τη φετινή σεζόν και πριν την έναρξη των play offs.

ΜΑΡΣΕΛΟ1-ΝΕΟ

Οι προσθήκες που θα πρέπει να είναι επιπέδου... Τοβέν για να πάρει βοήθειες και το θέμα Μαρσέλο

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση εννοείται πως ψάχνεται μεταγραφικά. Για να πάρει όμως ώθηση και ουσιαστική βοήθεια θέλει προσθήκες στις θέσεις που ζητά παίκτες που να του ανεβάσουν επίπεδο.

Χρειάζεται μεταγραφές αλά... Τοβέν (όπως δηλαδή ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός) που να του να κάνουν τη διαφορά. Αλλιώς δεν θα υπάρχει νόημα ή αντίκρισμα στις όποιες κινήσεις. Όπως επίσης θα κληθεί ως σύλλογος να αποφασίσει έστω και τώρα το τι θέλει να κάνει με συγκεκριμένες και πιο ειδικές περιπτώσεις του ρόστερ του όπως τον Μαρσέλο. Διότι η απόφαση του Μίτσελ να μην τον έχει στην αποστολή ούτε με ΟΦΗ παρότι ο Βραζιλιάνος φάνηκε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του είναι σαν... μήνυμα. Σαν ένα νέο... μήνυμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.