Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο θα κλείσει είτε στους Chicago Fire είτε στη Σεούλ (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο θα κλείσει είτε στους Chicago Fire είτε στη Σεούλ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο θα κλείσει είτε στους Chicago Fire είτε στη Σεούλ (vid)

bet365

Ο διεθνής και έμπειρος Κορεάτης φορ Ουί Τζο είναι σχεδόν έτοιμος να κλείσει στην επόμενη ομάδα του, αφήνοντας τον Ολυμπιακό και τυπικά πια.

Ουί Τζο και Ολυμπιακός δεν... έδεσαν σχεδόν ποτέ μεταξύ τους στο αγωνιστικό φυσικά σκέλος, παρότι ο Κορεάτης διεθνής στράικερ πείστηκε από τον συμπατριώτη του Ινμπόμ Χουάνγκ να πιάσει Λιμάνι. Ο Ουί Τζο κατέγραψε μόλις 12 ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας 1 ασίστ που ήταν στον Μπιέλ και τον αγώνα εντός έδρας με τον Ιωνικό στο Πρωτάθλημα ενώ - όπως συνέβη και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά - δεν είχε κανένα γκολ με τους Πειραιώτες.

Ο 30χρονος Ουί Τζο έχει μπει ουσιαστικά στην τελική ευθεία της επόμενης ομάδας του σε μία λογική να κλείσει με εξάμηνο δανεισμό και το καλοκαίρι να διεκδικήσει την επιστροφή του στη Φόρεστ, όπου ανήκει. Σε αυτό το πλαίσιο τα 2 μεγάλα φαβορί είναι οι Chicago Fire από το MLS και η Σεούλ FC από την Κορέα. Εκτιμάται δηλαδή πως θα καταλήξει σε μία εκ των 2 ομάδων και λίαν συντόμως.

Να θυμίσουμε πως επειδή ο Ουί Τζο είχε αγώνες και με Μπορντό και με τον Ολυμπιακό φέτος είχε συγκεκριμένες Λίγκες όπου θα μπορούσε να βρει μετά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τον Ολυμπιακό το τελευταίο χρονικά ματς του ήταν στις 11 Γενάρη και το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα