Ολυμπιακός: Ασίστ και γκολ ο Ζινκερνάγκελ με την Σταντάρ Λιέγης

Newsroom
Ολυμπιακός: Ασίστ και γκολ ο Ζινκερνάγκελ με την Σταντάρ Λιέγης

bet365

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Βέλγιο ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ καθώς βρήκε ξανά δίχτυα με την Σταντάρ Λιέγης ενώ έδωσε και μία ασίστ στο τελικό 3-1 κόντρα στην Εουπέν.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο Βέλγιο, καθώς έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Σταντάρ Λιέγης.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό, βρήκε ξανά δίχτυα αυτή τη φορά κόντρα στην Εουπέν, ολοκληρώνοντας την ανατροπή σε 2-1 στο 35ο λεπτό του ματς.

Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Δανού ποδοσφαιριστή στο βελγικό πρωτάθλημα ωστόσο κατάφερε να βρει και μία ασίστ, καθώς ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πάσα για γίνει το τελικό 3-1 για την ομάδα του, φτάνοντας τις δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα